Cyvfleet

Effectief voorraadbeheer voor uw wagenpark

Welkom bij ons alles-in-één voorraadbeheersysteem, ontworpen om het beheer van uw wagenpark te vereenvoudigen.

Met ons platform krijgt u een complete oplossing voor het voorraadbeheer van auto’s, uitrusting en financiering – alles op één plek.

Effektiv Udbudsstyring
for Din Flåde

Velkommen til vores alt-i-ét udbudsstyringssystem, designet til at forenkle håndteringen af din flåde.

Med vores platform får du en komplet løsning til udbudsstyring af biler, udstyr og finansiering – alt sammen på ét sted.

Alles onder één hoed

Ons systeem geeft u volledige controle en transparantie over uw aankopen met functies zoals:

Krijg direct toegang tot experts op verschillende gebieden. Ons platform verbindt u met professionals die u kunnen adviseren en ondersteunen bij alle aspecten van uw wagenparkaanbod.

Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we alleen met de meest betrouwbare leveranciers werken. Wij bieden eersteklas klantenservice om ervoor te zorgen dat uw aanbestedingen van begin tot eind probleemloos verlopen.

Ons systeem geeft u de mogelijkheid om de leveranciers te kiezen waarmee u wilt samenwerken, terwijl u tegelijkertijd de mogelijkheid heeft om uw leveranciers uit te breiden in verband met uw aanbod.

Vind precies wat u zoekt met onze geavanceerde zoekhulpmiddelen.

Vergelijk producten naast elkaar om er zeker van te zijn dat u de beste waarde krijgt.

Met ons systeem wordt het eenvoudig om bij meerdere leveranciers aanbiedingen voor exact hetzelfde product te verkrijgen. Vergelijk prijzen en voorwaarden naast elkaar om er zeker van te zijn dat u de beste leasedeal krijgt.

Ons actiegebaseerde IT-systeem houdt u op de hoogte van taken en berichten. U mist nooit belangrijke updates of deadlines, omdat het systeem u automatisch op de hoogte stelt van noodzakelijke acties.

Ons systeem bevat tools voor continue evaluatie van leveranciers, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u met de beste en meest betrouwbare partners samenwerkt.

Veiligheid is onze topprioriteit. Wij zorgen ervoor dat alle transacties veilig zijn en voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Ons systeem geeft u toegang tot de volledige geschiedenis van wat er in een zaak is gebeurd. Omdat alle acties snel en efficiënt worden geregistreerd en zichtbaar worden gemaakt.

Ons platform ondersteunt de samenwerking tussen bedrijven en kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere systemen, waardoor een naadloos aanbestedingsproces voor al uw behoeften wordt gegarandeerd.

Udtagelser fra kunder

Neem contact met ons op voor een persoonlijke bezichtiging

- Je dagelijks leven zal veranderen

Maak kennis met het brein achter het systeem

Anders heeft een passie voor het leveren van klantgerichte oplossingen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken, ongeacht de taak waarmee u wordt geconfronteerd.

Anders heeft 26 jaar ervaring binnen de auto-industrie binnen de branches: detailhandel, leasing, bouw en als adviseur.

De ruime ervaring geeft hem de nodige vaardigheden om u te helpen in uw dagelijks leven.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Scroll naar boven