Cyvfleet

Effektiv försörjningshantering för din flotta

Välkommen till vårt allt-i-ett försörjningssystem, designat för att förenkla hanteringen av din flotta.

Med vår plattform får du en helhetslösning för försörjningshantering av bilar, utrustning och finansiering – allt på ett ställe.

Effektiv Udbudsstyring
for Din Flåde

Velkommen til vores alt-i-ét udbudsstyringssystem, designet til at forenkle håndteringen af din flåde.

Med vores platform får du en komplet løsning til udbudsstyring af biler, udstyr og finansiering – alt sammen på ét sted.

Allt under en hatt

Vårt system ger dig full kontroll och transparens över dina inköp med funktioner som:

Få direkt tillgång till experter inom olika områden. Vår plattform förbinder dig med proffs som kan ge råd och stödja dig i alla aspekter av ditt erbjudande.

Vårt engagemang för kvalitet gör att vi endast arbetar med de mest pålitliga leverantörerna. Vi erbjuder förstklassig kundservice för att säkerställa att dina anbud är problemfria från början till slut.

Vårt system ger dig möjlighet att välja de leverantörer du vill arbeta med samtidigt som du har möjlighet att utöka dina leverantörer i samband med ditt erbjudande.

Hitta exakt det du letar efter med våra avancerade sökverktyg.

Sammenlign produkter side om side for at sikre, at du får den bedste værdi.

Med vårt system blir det enkelt att få offerter på exakt samma produkt från flera leverantörer. Jämför priser och villkor sida vid sida för att säkerställa att du får det bästa leasingavtalet.

Vårt handlingsbaserade IT-system håller dig uppdaterad med uppgifter och budskap. Du kommer aldrig att missa viktiga uppdateringar eller deadlines, eftersom systemet automatiskt meddelar dig om nödvändiga åtgärder.

Vårt system innehåller verktyg för kontinuerlig utvärdering av leverantörer, så att du alltid kan se till att du arbetar med de bästa och mest pålitliga partnerna.

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi säkerställer att alla transaktioner är säkra och följer tillämpliga lagar och förordningar.

Vårt system ger dig tillgång till all historik över vad som har hänt i ett ärende. Eftersom alla åtgärder loggas och synliggörs snabbt och effektivt.

Vår plattform stödjer samarbete mellan företag och kan enkelt integreras med andra system, vilket säkerställer en sömlös anbudsprocess över dina behov.

Udtagelser fra kunder

Kontakta oss för en personlig visning

– Din vardag kommer att förändras

Möt hjärnan bakom systemet

Anders brinner för att leverera kundnära lösningar som underlättar din vardag, oavsett vilken uppgift du står inför.

Anders har 26 års erfarenhet inom fordonsindustrin inom branscherna: detaljhandel, leasing, bygg och som konsult.

Den breda erfarenheten ger honom den kompetens som behövs för att hjälpa dig med din vardag.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Rulla till toppen