Cyvfleet

Vår inköpsplattform

Välkommen till vår heltäckande shoppingplattform, där vi gör det enkelt och effektivt för dig att hantera alla dina shoppingbehov.

Vårt system är utformat för att ge dig full kontroll och transparens över varje transaktion.

Vores Indkøbsplatform 

Velkommen til vores omfattende indkøbsplatform, hvor vi gør det nemt og effektivt for dig at håndtere alle dine indkøbsbehov.

Vores system er designet til at give dig fuld kontrol og gennemsigtighed over hver transaktion.

Komplett inköpshantering för din flotta

Fleet Vårt system ger dig de verktyg du behöver för att kontrollera, kvalificera och hantera alla dina inköp i din flotta.

Med en integrerad lösning kan du enkelt hantera varje del av inköpsprocessen.

Har du en eller flera leverantörer av samma typ av produkt har du allt samlat i ett system och ett ärende per ärende. fordon.

Kontroll Styr din inköpsprocess med precision. Från begäran till godkännande och köp säkerställer vårt system en strömlinjeformad och effektiv inköpscykel tills fordonet tas emot av dig och inspekteras.

Hantering Håll koll på alla dina leveranser med våra avancerade leveranshanteringsverktyg. Övervaka leveranstider, kvalitet och avtalsefterlevnad för att säkerställa att dina flottans behov alltid tillgodoses i tid för att säkerställa en effektiv drift av din flotta i ditt företag.

Få djupgående shoppingstatistik och analyser som hjälper dig att förstå dina shoppingmönster och optimera dina framtida köpbeslut.

Vårt system innehåller verktyg för kontinuerlig utvärdering av leverantörer, så att du alltid kan se till att du arbetar med de bästa och mest pålitliga partnerna.

Vårt system ger dig möjlighet att välja de leverantörer du vill arbeta med samtidigt som du har möjlighet att utöka dina leverantörer i samband med ditt köp.

Med vårt handlingsbaserade IT-system kan du enkelt hantera uppgifter och ta emot meddelanden. Detta säkerställer att du alltid är uppdaterad och kan agera snabbt på ny information. Kommunicera med en eller flera leverantörer på en gång, all retention i historik och tidsregistrerad grund för alla parter.

Vårt engagemang för kvalitet gör att vi endast arbetar med de mest pålitliga leverantörerna. Vi erbjuder också förstklassig kundservice för att säkerställa att dina köp är problemfria från början till slut.

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi säkerställer att alla transaktioner är säkra och följer tillämpliga lagar och förordningar.

Vår plattform stödjer samarbete mellan företag och kan enkelt integreras med andra system, vilket säkerställer en sömlös upphandlingsprocess över dina behov.

Udtagelser fra kunder

Kontakta oss för en personlig visning

– Din vardag kommer att förändras

Möt hjärnan bakom systemet

Anders brinner för att leverera kundnära lösningar som underlättar din vardag, oavsett vilken uppgift du står inför.

Anders har 26 års erfarenhet inom fordonsindustrin inom branscherna: detaljhandel, leasing, bygg och som konsult.

Den breda erfarenheten ger honom den kompetens som behövs för att hjälpa dig med din vardag.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Rulla till toppen