Cyvfleet

Krijg een volledig overzicht van uw wagenpark met ons geavanceerde wagenparkbeheersysteem. Ons platform biedt u de tools die u nodig heeft om uw voertuigen effectief te monitoren en te beheren.

Ons systeem geeft u een snel en uniek overzicht van uw gehele wagenpark, waardoor u al uw dagelijkse behoeften in hetzelfde scherm kunt oplossen.

Ons systeem geeft u een snel en uniek overzicht van uw gehele wagenpark, waardoor u al uw dagelijkse behoeften in hetzelfde scherm kunt oplossen.

Optimaliseer de benutting van uw wagenpark met gedetailleerd voertuiggebruik en -beheer van de individuele beroepsgroepen, voertuigstatussen zoals in bestelling, actief, inactief, enz. op basis van afdeling of groep. Krijg volledig inzicht in hoe elk voertuig wordt gebruikt en neem de juiste beslissingen op basis van nauwkeurige gegevens. Vervanging van de vloot op basis van afloop van het huurcontract of bedrijfsbeleid.

Snel nabestellen via link en geschiedenis van het individuele voertuig, de lease-afloop of het bedrijfsbeleid.

Ons systeem beschikt over een unieke manier om een ​​auto toe te wijzen aan een gebruiker, project of afdeling op basis van een getimede toewijzing, waardoor u verzekerd bent van het relevante beheer in verband met de kostenplaatsing in uw wagenpark.

Ons systeem bevat een beveiligd documentenarchief waarmee u belangrijke documenten eenvoudig kunt opslaan en openen. Houd de servicegeschiedenis, leasecontracten en andere essentiële documenten bij. Indiening en levering van documenten in verband met gebruikerswijzigingen etc.

Ons systeem omvat integratie met de geregistreerde kilometers van de GPS-provider. gegevens zodat de kilometergegevens van het individuele voertuig live in het wagenparkbeheersysteem staan.

Registreer en volg alle accessoires voor uw voertuigen. Ons systeem zorgt ervoor dat u altijd over actuele informatie over optionele uitrusting en accessoires beschikt. Zoals zomer/winterwielen, tankkaart, bridge buzz, extra sleutels etc.

Personeelsbeheer Stroomlijn uw personeelsbeheer met onze geïntegreerde tools. Wijs voertuigen toe aan werknemers en houd het gebruik en de verantwoording bij.

Ongeacht het aantal leveranciers, ons systeem geeft u een totaaloverzicht. Beheer al uw voertuiggerelateerde activiteiten vanaf één centraal platform.

Ons actiegebaseerde taakbeheersysteem helpt u bij het bijhouden van dagelijkse/jaarlijkse taken en zorgt ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien.

Ons systeem geeft u toegang tot het bijhouden van de financiële aspecten van de individuele voertuigen, zodat u eenvoudig toegang heeft tot de contractvoorwaarden en eenvoudig en snel de incasso’s van alle soorten kosten kunt controleren.

Ons systeem biedt u een eenvoudige aanpak voor het laden van alle soorten documenten en gegevens.

Ons systeem geeft u toegang tot de maatwerkrapportages die bij uw bedrijf passen.

Wilt u meer weten over hoe ons wagenparkbeheersysteem u kan helpen in uw dagelijks leven?

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een persoonlijke bezichtiging

Udtagelser fra kunder

Neem contact met ons op voor een persoonlijke bezichtiging

- Je dagelijks leven zal veranderen

Maak kennis met het brein achter het systeem

Anders heeft een passie voor het leveren van klantgerichte oplossingen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken, ongeacht de taak waarmee u wordt geconfronteerd.

Anders heeft 26 jaar ervaring binnen de auto-industrie binnen de branches: detailhandel, leasing, bouw en als adviseur.

De ruime ervaring geeft hem de nodige vaardigheden om u te helpen in uw dagelijks leven.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Scroll naar boven