Cyvfleet

Over Click Your Van

Ruim 38 jaar ervaring in de ontwikkeling van IT-systemen

Onze geschiedenis

Click Your Van is ontstaan ​​vanuit de wens om een ​​transparant en onafhankelijk klantensysteem te creëren waarbij het contact tussen koper en verkoper eenvoudig wordt gemaakt en het hele proces rondom het werken met wagenparkbeheer wordt opgelost in één actiegericht IT-systeem dat de het dagelijks leven van alle partijen.

Alles is gemaakt op basis van de stelling dat we IT creëren op basis van het dagelijkse leven van de klant om de vele taken te verhelpen en te stroomlijnen, zodat klanten hun vaardigheden kunnen verbeteren en het concurrentievermogen van hun bedrijf kunnen waarborgen.

Wij zijn een bedrijf dat stevig gevestigd is in Denemarken, maar met uitgebreide internationale ervaring en visie.

Gedurende de geschiedenis van het bedrijf hebben we veel tijd besteed aan het blootleggen van de behoeften van onze klanten en het voortdurend aanpassen van onze systemen, zodat elke keer dat we oplossingen ontwikkelen en implementeren, zij een verbetering ervaren die hun dagelijks leven verandert.

Het team achter Click Your Van heeft ruim 38 jaar ervaring in de ontwikkeling van IT-systemen en ruim 26 jaar ervaring in de auto-industrie. Met die combinatie zijn we er zeker van dat we over de vaardigheden en kennis beschikken om een ​​uniek product als ons product te creëren. klanten zullen er enorm van genieten.

Gecombineerd met de jarenlange ervaring uit relevante functies, binnen verandermanagement en projectmanagement, zorgen wij ervoor dat we de klant bij de hand hebben en hem gedurende het hele proces begrijpen.

Wij creëren direct contact tussen koper en verkoper. Op een transparante basis voor alle partijen. Volledig compatibel

Een effectief en actiegericht IT-systeem dat uw functie moet ondersteunen

Alles komt samen in één systeem. Of u nu één of meerdere leveranciers per heeft Product. En verschillende soorten producten per geval

Hoe wij met de toekomst werken

Welkom bij Click Your Van, waar de toekomst van technologie vandaag vorm wordt gegeven. Wij zijn een toegewijd team van visionaire ontwikkelaars, ontwerpers en denkers die samenwerken om geavanceerde softwareoplossingen te creëren die niet alleen met de tijd meegaan – wij definiëren ze ook. Alles om oplossingen te creëren die onze klanten ondersteunen in een veranderende wereld.

Onze benadering van technologie In een wereld waar technologie zich sneller dan ooit ontwikkelt, streven wij naar voortdurende innovatie. Onze agile ontwikkelmethoden zorgen ervoor dat wij ons kunnen aanpassen aan nieuwe trends en technologieën, zodat wij altijd een stap voor zijn. Onze oplossingen zijn ontworpen om het volledige potentieel van de moderne technologie te benutten.

Methoden die de toekomst vormgeven Wij geloven in de kracht van samenwerking en open communicatie. We koesteren een omgeving waarin elke stem wordt gehoord en elk idee het potentieel heeft om de volgende grote innovatie te worden. Onze iteratieve processen zorgen ervoor dat we onze producten voortdurend verbeteren en verfijnen, zodat ze niet alleen aan de verwachtingen van de klant voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

Navigeren door nieuwe wetgeving Naarmate de digitale wereld groeit, groeit ook de complexiteit van de wetgeving. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze oplossingen voldoen aan de nieuwste wetten en normen. Ons team werkt nauw samen en ontwikkelt zich om ervoor te zorgen dat onze software niet alleen krachtig is, maar ook volledig voldoet aan de AVG, digitaal auteursrecht en andere relevante wettelijke normen binnen de branche waarin we werken. Inclusief de grote impact rond ESG Accounting en EU-richtlijnen.

Bij Click Your Van is de toekomst geen verre droom; het is iets dat we elke dag creëren. Laat ons u meenemen op de reis naar een slimmere en meer verbonden wereld.

Bent u er klaar voor om te ervaren hoe wij u kunnen helpen navigeren door de toekomst van technologie? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw bedrijf naar de wereld van morgen kunnen brengen.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke bezichtiging

- Je dagelijks leven zal veranderen

Maak kennis met het brein achter het systeem

Anders heeft een passie voor het leveren van klantgerichte oplossingen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken, ongeacht de taak waarmee u wordt geconfronteerd.

Anders heeft 26 jaar ervaring binnen de auto-industrie binnen de branches: detailhandel, leasing, bouw en als adviseur.

De ruime ervaring geeft hem de nodige vaardigheden om u te helpen in uw dagelijks leven.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Scroll naar boven