Cyvfleet

Om Click Your Van

Över 38 års erfarenhet av utveckling av IT-system

Vår historia

Click Your Van skapades utifrån viljan att skapa ett transparent och oberoende kundsystem där kontakten mellan köpare och säljare underlättas och hela processen kring arbetet med fleet management löses allt i ett handlingsbaserat IT-system som stödjer vardagen för alla parter.

Allt är gjort utifrån tesen att vi skapar IT utifrån kundens vardag för att råda bot på och effektivisera de många arbetsuppgifterna så att kunderna kan höja sin kompetens och säkerställa sitt företags konkurrenskraft.

Vi är ett företag med fast bas i Danmark, men med lång internationell erfarenhet och vision.

Vi har under hela företagets historia lagt ner mycket tid på att avslöja våra kunders behov och kontinuerligt anpassa våra system så att de varje gång vi utvecklar och implementerar lösningar upplever en förbättring som förändrar deras vardag.

Teamet bakom Click Your Van har över 38 års erfarenhet av utveckling av IT-system och över 26 års erfarenhet inom fordonsindustrin, och med den kombinationen är vi säkra på att vi har kompetensen och kunskapen för att skapa en unik produkt som vår kunder kommer att ha stor glädje.

I kombination med den mångåriga erfarenheten från relevanta jobb, inom förändringsledning och projektledning, säkerställer vi att vi har kunden i handen och förstår dem genom hela processen.

Vi skapar direktkontakt mellan köpare och säljare. På en transparent grund för alla parter. Helt överensstämmande

Ett effektivt och handlingsbaserat IT-system som ska stödja din arbetsfunktion

Allt samlas i ett system. Oavsett om du har en eller flera leverantörer pr Produkt. Och flera typer av Produkter per fall

Hur vi arbetar med framtiden

Välkommen till Click Your Van, där framtidens teknik formas idag. Vi är ett dedikerat team av visionära utvecklare, designers och tänkare som arbetar tillsammans för att skapa banbrytande mjukvarulösningar som inte bara hänger med i tiden – vi definierar dem. Allt för att skapa lösningar som stödjer våra kunder i en föränderlig värld.

Vår inställning till teknik I en värld där tekniken utvecklas snabbare än någonsin, är vi engagerade i ständig innovation. Våra agila utvecklingsmetoder säkerställer att vi kan anpassa oss till nya trender och teknologier, så att vi alltid ligger steget före. Våra lösningar är designade för att utnyttja den fulla potentialen hos modern teknik.

Metoder som formar framtiden Vi tror på kraften i samarbete och öppen kommunikation. Vi främjar en miljö där varje röst hörs och varje idé har potential att bli nästa stora innovation. Våra iterativa processer säkerställer att vi ständigt förbättrar och förfinar våra produkter så att de inte bara uppfyller utan överträffar kundernas förväntningar.

Navigera i ny lagstiftning I takt med att den digitala världen växer, ökar också komplexiteten i lagstiftningen. Vi har åtagit oss att se till att alla våra lösningar följer de senaste lagarna och standarderna. Vårt team arbetar nära tillsammans och utvecklar för att säkerställa att vår programvara inte bara är kraftfull, utan också helt kompatibel med GDPR, digital upphovsrätt och andra relevanta regulatoriska standarder inom branschen vi arbetar i. Inklusive den stora påverkan kring ESG Accounting och EU-direktiv.

Hos Click Your Van är framtiden inte en avlägsen dröm – det är något vi skapar varje dag. Låt oss ta dig med på resan mot en smartare och mer uppkopplad värld.

Är du redo att uppleva hur vi kan hjälpa dig att navigera i framtidens teknik? Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan ta ditt företag in i morgondagens värld.

Kontakta oss för en personlig visning

– Din vardag kommer att förändras

Möt hjärnan bakom systemet

Anders brinner för att leverera kundnära lösningar som underlättar din vardag, oavsett vilken uppgift du står inför.

Anders har 26 års erfarenhet inom fordonsindustrin inom branscherna: detaljhandel, leasing, bygg och som konsult.

Den breda erfarenheten ger honom den kompetens som behövs för att hjälpa dig med din vardag.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Rulla till toppen