Cyvfleet

Få en fullständig överblick över din flotta med vårt avancerade system för flotthantering. Vår plattform ger dig de verktyg du behöver för att effektivt övervaka och hantera dina fordon.

Vårt system ger dig en snabb och unik överblick över hela din flotta som ger dig alla dina dagliga behov lösta på samma skärm.

Vårt system ger dig en snabb och unik överblick över hela din flotta som ger dig alla dina dagliga behov lösta på samma skärm.

Optimera din flottas utnyttjande med detaljerad fordonsutnyttjande och hantering från de enskilda yrkesgrupperna, fordonsstatusar som på beställning, aktiv, tomgång etc. baserat på avdelning eller grupp. Få full insikt i hur varje fordon används och fatta rätt beslut baserat på korrekt data. Byte av flottan baserat på leasingavtal eller företagets policy.

Snabb efterbeställning via länk och historik på det enskilda fordonet, leasingavtalets utgång eller företagets policy.

Vårt system innehåller ett unikt sätt att allokera en bil till en användare, projekt eller avdelning baserat på en tidsinställd allokering, vilket säkerställer dig relevant hantering i samband med kostnadsplacering i din flotta.

Vårt system innehåller ett säkert dokumentarkiv som gör det enkelt att lagra och komma åt viktiga dokument. Håll koll på servicehistorik, hyreskontrakt och andra viktiga dokument. Inlämning och leverans av handlingar i samband med användarbyte mm.

Vårt system inkluderar integration till GPS-leverantörens registrerade km. data så att det enskilda fordonets km-data är live i fleet management-systemet.

Registrera och spåra alla tillbehör till dina fordon. Vårt system säkerställer att du alltid har uppdaterad information om extrautrustning och tillbehör. Såsom sommar/vinterhjul, bensinkort, brobuzz, extranycklar m.m.

Personalhantering Effektivisera din personalhantering med våra integrerade verktyg. Tilldela fordon till anställda och håll koll på användning och ansvar.

Oavsett antal leverantörer ger vårt system dig en övergripande överblick. Hantera alla dina fordonsrelaterade operationer från en central plattform.

Vårt handlingsbaserade uppgiftshanteringssystem hjälper dig att hålla reda på dagliga/årliga uppgifter och ser till att ingenting förbises.

Vårt system ger dig tillgång till att underhålla de ekonomiska aspekterna av de enskilda fordonen så att du enkelt kan komma åt avtalsvillkoren så att du enkelt och snabbt kan kontrollera uppbörd av alla typer av kostnader.

Vårt system ger dig ett enkelt sätt att ladda alla typer av dokument och data.

Vårt system ger dig tillgång till de skräddarsydda rapporter som passar ditt företag.

Vill du höra mer om hur vårt fleet management system kan hjälpa dig i din vardag.

Så tveka inte att kontakta oss för en personlig visning

Udtagelser fra kunder

Kontakta oss för en personlig visning

– Din vardag kommer att förändras

Möt hjärnan bakom systemet

Anders brinner för att leverera kundnära lösningar som underlättar din vardag, oavsett vilken uppgift du står inför.

Anders har 26 års erfarenhet inom fordonsindustrin inom branscherna: detaljhandel, leasing, bygg och som konsult.

Den breda erfarenheten ger honom den kompetens som behövs för att hjälpa dig med din vardag.

Anders Harvey Poulsen
CEO & Co-founder
Rulla till toppen