Cyvfleet

Villkor

Definitioner:

Ansökan: Offert- och orderhanteringsprogrammet Clickyouvan.com och utvalda tilläggsmoduler.

Användningsdata: En typ av data som genereras när du använder applikationen. Användningsdata innehåller Kunddata, teknisk information och trafikinformation (operativsystem, webbläsartyp, tangentbordsspråk, IP-adress och liknande) och aggregerad Kund- eller användargenererad data (sessionslängd, feedback, ärendeskapande och liknande).

Personuppgiftsansvarig: Det organ som bestämmer för vilka ändamål och med vilka hjälpmedel behandling av personuppgifter får utföras.

Databehandlare: Det organ som behandlar personuppgifter på uppdrag av den personuppgiftsansvarige.

Kunddata: Data som tillhör kunden (eller dess användare) och som behandlas i Applikationen, såsom användardatabaser, leverantörer och andra former av produktionsdata och dokument.

Personuppgifter: All information som kan relateras till en identifierad person, eller data som direkt eller indirekt kan identifiera en person.

1. ACCEPTERANDE AV PRENUMERATION OCH VILLKOR

1.1 Dessa prenumerationsvillkor (nedan kallade ”Villkoren”) accepteras genom att kryssa för ”Jag har läst och accepterar prenumerationsvillkoren” på beställningsformuläret, genom att använda Applikationen eller tjänsterna eller genom att på annat sätt ange godkännande därav och gäller mellan Click Your Van Aps, CVR nummer 42755796, Rosenvoldvej 1, 7140 Stuoby (hädanefter Clickyourvan) och kunden hädanefter ”Kunden”). Om Kunden är en juridisk person, accepteras dessa Villkor på uppdrag av Kunden. Denna tjänst är business to business.

2. PRENUMERATIONS VARAKTIGHET OCH FAKTURERING

2.1 Abonnemanget träder i kraft vid beställning och löper tills det sägs upp i enlighet med dessa Villkor.

2.2 Första faktureringsperioden löper från beställningsdatum till slutet av ett kalenderkvartal. Därefter görs fakturor kvartalsvis i förskott, om inte annat följer av avtalet eller villkoren för den specifika produkten.

3. OMFATTNING OCH ANVÄNDNING AV ABONNEMET

3.1 I enlighet med dessa Villkor erhåller Kunden en icke-exklusiv tillgång att använda erbjudande- och orderhanteringsprogrammet Clickyourvan och eventuella utvalda tilläggsmoduler (hädanefter under en ”Ansökan”), som görs tillgängliga online som ”programvara som en tjänst” . Kunden förvärvar inte Applikationen eller en kopia eller del därav och erhåller ingen licens att köra Applikationen förutom som mjukvara som en tjänst.

3.2 Kundens abonnemang ger kunden tillgång till Applikationen som den är och att använda den inom de förbrukningsgränser och för det antal användare, tilläggsmoduler etc. som vid varje tidpunkt förekommer i de specifika produkterna. Om Kunden behöver ytterligare kapacitet eller funktionalitet uppgraderas abonnemanget automatiskt vid sådan ökad förbrukning eller vid ytterligare antal användare, tilläggsmoduler etc. och Kunden accepterar att priset blir ökat i enlighet därmed.

3.3 I själva Applikationen eller på Clickyourvans webbplats finns en översikt över prenumerationstyper och utvalda tilläggsmoduler. För enskilda funktioner, tjänster och tilläggsmoduler kan det finnas associerade oberoende villkor som måste accepteras utöver dessa Villkor innan de kan användas.

3.4 Tillgången att använda Applikationen gäller uteslutande Kunden, och Applikationen får inte användas av någon annan än Kunden eller för att utföra databehandling eller tillhandahålla andra tjänster åt någon annan än Kunden.

3.5 Kunden försäkrar och har fullt ansvar för de tredje parter som Kunden ger tillgång till Applikationen eller som använder Kundens inloggningsuppgifter.

3.6 Med undantag för vad som framgår av punkt 3.4 har Kunden inte rätt att överlåta abonnemanget till tredje part, vare sig helt eller delvis, eller att ge åtkomst till Applikationen till tredje part.

3.7 Kunden måste säkerställa att Applikationen inte används på ett sätt som kan skada Clickyourvans namn, rykte eller goodwill, eller som strider mot relevant lagstiftning eller annan reglering.

4. PRISER OCH BETALNINGSVILLKOR

4.1 Betalningsvillkor är 8 dagar netto från fakturadatum.

4.2 Om prenumerationen inte betalas i tid skickas påminnelse 1 utan avgift 7 dagar efter fakturans förfallodag. Om prenumerationen fortfarande inte är betald skickas påminnelse 2 10 dagar senare med en avgift på DKK 150,00 och upplupen ränta, ränta beräknas enligt räntelagens bestämmelser från förfallodagen. Om betalning fortfarande inte mottagits inom 7 dagar efter påminnelse 2 spärras åtkomsten till Applikationen. Tillgången till Applikationen öppnas igen efter att betalning har mottagits, om inte Clickyourvan tidigare har sagt upp prenumerationen. Och ärendet skickas vidare till Inkasso.

4.3 Kunden accepterar att fakturor och påminnelser skickade pr e-post till den e-postadress som kunden angett ska anses levererad när den skickas av Clickyourvan.

4.4 De priser som gäller när som helst finns på Clickyourvans webbplats och kan ändras med en månads varsel till slutet av ett kvartal. Detsamma gäller förändringar av sammansättning och innehåll av prenumerationstyper och tilläggsmoduler. Alla priser är exkl. MOMS

4.5 Separata samarbetsavtal kan upprättas som utgör ramarna för pris och betalningsvillkor mellan Clickyourvan och kunden, dessa villkor åsidosätter endast de allmänna villkoren där det nämns i samarbetsavtalet.

5. AVSLUTA

5.1 I Applikationen kan kunden säga upp prenumerationen, nedgradera prenumerationen och/eller välja bort tilläggsmoduler med 6 månaders varsel till slutet av ett kalenderkvartal (om inte annat anges i beskrivningen eller villkoren för den specifika tjänsten) .

5.2 Clickyourvan kan säga upp abonnemanget med 6 månaders varsel före utgången av ett kalenderkvartal, eller utan varsel vid Kundens väsentliga brott mot dessa Villkor eller vid Kundens konkurs eller insolvens.

5.3 Separata samarbetsavtal kan upprättas som utgör ramen för prisuppsägning och andra förpliktelser mellan Clickyourvan och kunden, dessa villkor åsidosätter endast de allmänna villkoren där det nämns i samarbetsavtalet

6. KUNDDATA

6.1 Parterna är överens om att Kunden är personuppgiftsansvarig med avseende på eventuell personlig information som Kunden laddar upp och bearbetar i Applikationen och att Kunden äger och fritt kan förfoga över sina egna uppgifter i Applikationen. Som Bilaga 1 till dessa Villkor har parterna ingått ett databehandlingsavtal (nedan ”Databehandlaravtal”), till vilket hänvisas, såvitt avser ytterligare villkor för behandling av Personuppgifter.

6.2 Applikationen tillåter Kunden att exportera alla filer, data etc. via Applikationens exportfunktion, och Kunden accepterar att sådan export måste utföras av Kunden före utgången av prenumerationen. I händelse av att abonnemanget löper ut eller avslutas av Kunden ska Clickyourvan, där det är rimligt och kommersiellt motiverat, avse att ge Kunden en period på 10 dagar efter uppsägning under vilken exportfunktionen kan användas.

6.3 Clickyourvan förbehåller sig rätten att radera Kunddata 90 dagar efter uppsägning av prenumerationen, oavsett orsaken till detta, och Clickyourvan har inga skyldigheter att lagra uppgifterna efter denna tidpunkt.

6.4 Clickyourvan har rätt att lagra Kunddata efter uppsägning för att använda dessa i anonymiserad form för statistik och analys av Applikationen.

6.5 Clickyourvan kan använda Användningsdata för att underhålla, erbjuda och utveckla ytterligare orderhanteringstjänster i Clickyourvan, prissätta Applikationen och marknadsföra i enlighet med lagstiftning om nödvändiga säkerhetsåtgärder har vidtagits. I de fall där personlig information som e-postadress och IP-adress ingår i detta arbete måste Clickyourvan anonymisera dessa uppgifter. Om anonymisering inte är möjlig på grund av tekniska eller praktiska begränsningar måste Clickyourvan implementera alternativa kompenserande säkerhetsåtgärder för att säkerställa tillämplig lag.

6.6 Clickyourvan kan dela användningsdata med andra nuvarande eller framtida företag i Clickyourvan-gruppen under samma villkor och begränsningar som beskrivs i detta avtal.

6.7 Clickyourvan kan ge tredje parter och myndigheter tillgång till Kunddata, dock endast i enlighet med relevant dataskyddslagstiftning, i samband med dom, myndighetskrav, Kundens konkurs, dödsfall eller liknande.

7. OPERATIONELL STABILITET

7.1 Clickyourvan strävar efter högsta möjliga driftstabilitet, men ansvarar inte för haverier eller driftstörningar, inklusive för driftstörningar orsakade av faktorer utanför Clickyourvans kontroll. Detta innebär bl.a. strömavbrott, fel på utrustning, internetuppkopplingar, teleförbindelser eller liknande. Applikationen och tjänsten tillhandahålls i befintligt skick och i befintligt skick, och Clickyourvan frånsäger sig alla garantier, garantier, representationer, representationer eller andra villkor, vare sig de är uttryckliga eller underförstådda.

7.2 I händelse av haverier eller störningar strävar Clickyourvan efter att återställa normal drift så snart som möjligt.

7.3 Planerade avbrott placeras företrädesvis i tidsperioden kl 21.00-06.00 CET. Skulle det bli nödvändigt att avbryta åtkomsten till Applikationen utanför den angivna tidsperioden kommer detta att meddelas i förväg så långt det är möjligt.

8. ÄNDRINGAR

8.1 Clickyourvan har rätt att kontinuerligt uppdatera och förbättra Applikationen. Clickyourvan har också rätt att ändra sammansättningen och strukturen av Applikationen och tjänsterna. Sådana uppdateringar, förbättringar och ändringar kan ske med eller utan förvarning och kan påverka tjänster, inklusive information och data som laddas upp till eller tillhandahålls av Applikationen.

9. INTELLEKTUELLA RÄTTIGHETER

9.1 Ansökan och information som skickas in från applikationen, förutom kunddata, är skyddade av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter och tillhör eller är licensierade till Clickyourvan. Individuellt förberedd programvara tillhör också Clickyourvan, om inte annat skriftligen avtalats. Kunden måste meddela Clickyourvan om varje faktisk eller potentiellt intrång i Clickyourvans immateriella rättigheter eller obehörig användning av Applikationen som Kunden får kännedom om.

9.2 Det finns ingen överföring av immateriella rättigheter till Kunden.

9.3 När det gäller material som laddats upp av kunden och all kunddata, ger kunden Clickyourvan och dess leverantörer ett tillstånd och en global licens som är tillräcklig för att Clickyourvan ska kunna köra och driva applikationen på rätt sätt och uppfylla sina skyldigheter. Kunden garanterar att det uppladdade materialet inte gör intrång i tredje parts rättigheter och inte innehåller material som kan vara stötande eller strida mot relevant lagstiftning eller annan förordning.

10. UPPDRAG

10.1 Clickyourvan har rätt att överföra sina rättigheter och skyldigheter gentemot Kunden till ett närstående företag eller tredje part.

10.2 När det gäller Clickyourvans användning av underleverantörer hänvisas även till Databehandlingsavtalet.

11. CLICKYOURVAN ANSVAR

11.1 Clickyourvan frånsäger sig allt ansvar i förhållande till dessa villkor, tjänster eller användning av applikationen, oavsett om detta uppstår i kontrakt eller utanför kontrakt, inklusive för driftsförlust, följdskador eller annan indirekt förlust, förlust av data, förlust baserad på produkt ansvar eller förlust, som har uppkommit till följd av enkel vårdslöshet.

11.2 Clickyourvan ansvarar inte för de tredjepartslösningar som finns tillgängliga och/eller integrerade med Applikationen, inklusive valutaflöden/kalkylatorer. Clickyourvan kan därför inte hållas ansvarigt för informationens riktighet, fullständighet, kvalitet och tillförlitlighet, inte heller för de resultat som erhålls genom dessa tredjepartslösningar. På liknande sätt kan Clickyourvan inte hållas ansvarigt för tillgängligheten, säkerheten eller funktionaliteten hos tredjepartslösningar, inklusive för eventuella skador och/eller förluster orsakade av tredjepartslösningar. Det är Kundens ansvar att bevisa att en förlust som Kunden lidit inte kan hänföras till tredjepartslösningar.

11.3 Oavsett typ av förlust eller ansvarsgrund är Clickyourvans totala ansvar beloppsmässigt begränsat till Kundens betalning under de 12 månaderna före uppkomsten av det ansvarsgivande förhållandet, dock i samtliga fall högst 10 000 DKK . Kunden åtar sig att hålla Clickyourvan skadeslös mot produktansvarsskador, tredje parts förluster och andra krav från tredje part till följd av Kundens användning av Applikationen.

11.4 Kunden samtycker till att hålla Clickyourvan skadeslös mot alla anspråk eller förluster som härrör från produktansvar, förlust av tredje part eller ansvar för tredje part, i den mån det härrör från kundens användning av applikationen.

12. KONFIDENTIALITET OCH DATASÄKERHET

12.1 När det gäller behandling av Personuppgifter som Kunden använder som personuppgiftsansvarig i Applikationen gäller bestämmelserna i Databehandlingsavtalet mellan Clickyourvan och Kunden. När det gäller Clickyourvans behandling av personuppgifter, se integritetspolicyn. Clickyourvan har tystnadsplikt gällande all information som Clickyourvan kan komma i besittning av om Kunden.

12.2 I den mån Kunden använder information, användarnamn eller lösenord som hänför sig till tredje parts information eller tjänster i relation till Clickyourvan, garanterar Kunden att utlämnandet av sådan information och Clickyourvans behandling av sådan information inte gör intrång i rättigheter eller avtal med tredje part. partier. Kunden måste ersätta Clickyourvan för eventuell förlust i samband med denna bestämmelse.

13. ÄNDRINGAR AV VILLKOR

13.1 Clickyourvan har rätt att ändra dessa Villkor i alla avseenden. De villkor som alltid gäller kommer att finnas tillgängliga på Clickyourvans webbplats. Clickyourvan avser att ge skälig varsel (1 månad) i samband med eventuell ändring när den publiceras på hemsidan. Användning av applikationen efter en ändring av dessa villkor utgör ett godkännande av sådana ändrade villkor. Det är Kundens skyldighet att löpande hålla sig uppdaterad i förhållande till ändringar i Villkoren.

14. TVISTER

14.1 Alla tvister måste lösas i godo. Om detta inte är möjligt ska frågan lösas genom medling

enligt reglerna härom vid skiljenämnden, inklusive tvister om avtalets existens eller giltighet, ska tvisten avgöras genom skiljedom vid skiljedomsinstitutet enligt de regler som antagits av skiljedomsinstitutet.

Skiljenämnden ska bestå av tre skiljemän.

15. GILTIGHET

15.1 Dessa villkor är giltiga från 12 oktober 2021 och ersätter tidigare villkor.

Rulla till toppen