Cyvfleet

Snabb leverans av Nya Ford Transit Custom

Dens plattform har säkerställt snabb leverans av den senaste Ford Transit Custom.

Wicotec Kirkebjerg A/S har säkrat en tidig julklapp i form av leverans av den nya Ford Transit Custom via IT-plattformen clickyourvan.com

Den nya Ford Transit Custom har precis blivit framröstad till Årets Van 2024. Därför är det just en av de bästa och nyaste marknaden just nu kan erbjuda. som nu tas i drift kl Wicotec Kirkebjerg A/S

Nya Ford Custom är en välkänd modell, men i nya kläder inifrån och ut. Den har uppgraderats på många sätt och speciellt den innovativa körmiljön, mjukvarulösningar via Ford Pro och säkerhetssystemen har fått ett lyft. Allt detta ger förarna en ännu bättre körupplevelse och komfort än vad de redan känner till.

Lagret hålls i det välkända goda skicket, vilket ger kunden många möjligheter till individuella lösningar för inredning, som nuvarande modell har tjänat Wicotec Kirkebjerg A/S bra i många år.

Bilarna som tas emot är de första av en större leverans av den nya modellen Ford Transit Custom, alla levereras med 8-växlad automatlåda och 136 hk dieselmotor.

Leveransen av dessa nya Ford Custom har varit planerat länge. De är genomplanerade clickyourvan.com. Vilket möjliggör nära kontakt mellan återförsäljare, byggare, dekoratörer etc. och leasingbolag. Genom detta har alla varit medvetna om leveransen. I det här fallet har återförsäljaren Bjarne Nielsen A/S försett parterna med löpande genomgångar, direkt från produktionsdata från Ford. Helt digital och utan onödiga samtal och kommunikationer, ren digital effektivitet till gagn för alla parter.

Detta säkerställer att den allra första Transit Custom av den nya modellen landar hos kunden färdigbyggd inom en månad efter ankomst till Danmark.

Den digitala planeringen och överblicken via clickyourvan.com är en viktig del av driften av bilparken hos Wicotec Kirkebjerg A/S, där bilar, utrustning, inredning m.m. definieras och väljs digitalt. Samtidigt kan den enkelt och enkelt konkurrensutsättas innan de avgörande och viktiga köpen ska väljas. Detta säkerställer det Wicotec Kirkebjerg A/S alltid kan göra rätt val utifrån sina behov, samt att anbud och urval hålls på en lätt och hanterbar nivå i en hektisk vardag. Allt detta säkerställer clickyourvan.com för Wicotec Kirkebjerg A/S.

Vi har direkt kontakt med producenterna via clickyourvan.com, så alla experter finns till hands för att hjälpa kunden med korrekt utnyttjande och användning av sin flotta.

Hur är det med den gröna omställningen?

Leveransen är föregångaren till elektrifieringen av flottan hos Wicotec Kirkebjerg A/S som en del av urvalet av vilka bilar som kan användas i förhållande till de krav som arbetsuppgifterna på Wicotec Kirkebjerg A/S utför i sitt dagliga arbete.

Sedan den nya 100% elektriska E-Transit Custom står på programmet kl Wicotec Kirkebjerg A/S, men också den nya 100% elektriska E-Transit Courier efterlängtat.

Detta val mellan behov och rätt utnyttjande görs också enkelt via clickyourvan.com, där jämförelseunderlaget för den enskilda modellens specifikationer tydligt visas och kunden enkelt kan få råd från experterna.

Tillgång till experter på valet av rätt elbilar och utrustning för att komma in i flottan är en avgörande faktor för att säkerställa att den gröna omställningen blir en framgång.

Rulla till toppen