Hurtig levering af Ny Ford Transit Custom

It platform har sikret hurtig leverance af den nyeste Ford Transit Custom.

Wicotec Kirkebjerg A/S har sikret sig en tidlig julegave i form af leverance af den nye Ford Transit Custom via it platformen clickyourvan.com

Den nye Ford Transit Custom er netop blevet kåret som Van of the year 2024. Derfor er det netop noget af det bedste og nyeste markedet kan tilbyde pt. som nu skal i drift hos Wicotec Kirkebjerg A/S

Den nye Ford Custom er en velkendt model, men i nye klæder fra inderst til yderst. Den er opgraderet på mange måder og især det innovative førermiljø, softwareløsninger via Ford Pro og sikkerhedssystemerne har fået et løft. Alt dette giver førerne en endnu bedre køreoplevelse og komfort end det, de i forvejen kender.

Varerummet er fastholdt i den velkendte gode form, som giver kunden mange muligheder for individuelle løsninger for indretning, sådan som den nuværende model har tjent Wicotec Kirkebjerg A/S godt i mange år. 

De biler som modtages, er de første af en større leverance af den nye model Ford Transit Custom, alle leveres med 8 trins automatgear og 136HK Diesel motor.

Leverancen af disse nye Ford Custom har været planlagt igennem længere tid. De er planlagt igennem clickyourvan.com. Som muliggør en tæt kontakt imellem forhandleren, opbygger, dekoratører mv. samt leasingselskab. Alle har herigennem været opmærksom på leverancen. I denne sag har forhandler Bjarne Nielsen A/S givet parterne løbende orienteringer, direkte fra produktionsdata fra Ford. Fuldt digitalt og uden unødige opkald og kommunikation, en ren digital effektivitet til glæde for alle parter.

Dette sikrer, at de allerførste Transit Custom af den nye model lander ved kunden færdigopbygget inden for en måned efter ankomst til Danmark.

Den digitale planlægning og overblikket via clickyourvan.com er en vigtig del for driften af bilflåden hos Wicotec Kirkebjerg A/S, hvor biler, udstyr, indretning mv. defineres og udvælges digitalt. Samtidig med, at det let og enkelt kan konkurrenceudsættes, inden de afgørende og vigtige indkøb skal vælges. Dette sikrer, at Wicotec Kirkebjerg A/S altid kan træffe de rigtige valg ud fra deres behov, samt at udbud og udvalg holdes på et let og overskueligt niveau i en travl hverdag. Alt dette sikrer clickyourvan.com for Wicotec Kirkebjerg A/S.

Der handles direkte med producenterne via clickyourvan.com, så alle eksperterne er lige ved hånden til at bistå kunden, i den korrekte udnyttelse og brug af deres bilflåde.

Hvad så med den grønne omstilling?

Leverancen er forløberen for elektrificeringen af flåden ved Wicotec Kirkebjerg A/S som en del af udvælgelsen af, hvilke biler som kan bruges i forhold til de krav, som opgaverne hos Wicotec Kirkebjerg A/S i deres daglige virke udfører.

Så den nye 100 % elektriske E-Transit Custom er på programmet hos Wicotec Kirkebjerg A/S, men også den Nye 100 % elektriske E-Transit Courier ventes i spænding.

Denne udvælgelse imellem behov og rette udnyttelse sker ligeledes nemt via clickyourvan.com, hvor sammenligningsgrundlaget for den enkelte models specifikationer overskueligt vises og kunden let kan få rådgivning af eksperterne.

Adgangen til eksperterne i udvælgelsen af de rigtige elektriske biler og udstyr til at komme i bilflåden, er et afgørende element i forhold til at sikre, at den grønne omstilling bliver en succes.

da_DKDanish