I dag er Ejner Hessel A/S landets største bilforhandler. Men sådan var det ikke i 1968 i Herning, da Ejner begyndte at købe brugte svenske lastbiler for at sætte dem i stand og sælge dem til danske vognmænd. Forretningen gik hurtigt fremad, og i dag findes Ejner Hessel på i alt 27 lokationer rundt om i Danmark. Vi er Danmarks største forhandler, når det kommer til leveringer af varebiler. Hos Ejner Hessel forhandler vi i dag Mercedes-Benz, Renault og Ford varebiler.

MAN Truck & Bus er en af Europas førende producenter af erhvervskøretøjer og udbydere af transportløsninger med en årlig omsætning på mere end 11 milliarder euro (2021). Virksomhedens produktportefølje omfatter varebiler, lastbiler, busser og diesel- og gasmotorer samt tjenester relateret til passager- og godstransport. MAN Truck & Bus er et firma tilhørende TRATON SE og beskæftiger mere end 34.000 mennesker verden over.

Sortimo er den førende producent af bilindretninger og mobile transportløsninger. Sortimo producerer markedets bredeste udvalg af brancherelevante og skræddersyede bilindretningsløsninger: Lige fra reolsystemer målrettet alle lette erhvervskøretøjer til BOXX- og kuffertsystemer til brug inden for håndværk, handel og industri.

Work System Danmark tilbyder førsteklasses løsninger til markedets bedste pris og med markedets bedste service. Med 100 % fokus på biludstyr, bilindretning og tilbehør skaber vi orden og overblik for maksimal effektivitet samt bedste arbejdsmiljø og sikkerhed for servicebiler. Med hovedkontor i Odense servicerer vi i dag vores kunder med flere rullende showrooms. Vores bilindretningskonsulenter kommer til dig og sammen finder I den bedste løsning til netop din bilindretning. Desuden har vi 11 dedikerede ProCentre på det danske marked. Se mere på www.worksystem.dk

Europcar er Danmarks største leverandør af alle slags vare og lastbiler til danske erhvervskunder, som har behov for både korttidsleje og længerevarende lejemål. Med sit store netværk af udlejningskontorer spredt udover Danmark giver det Europcar mulighed for at tilbyde sine erhvervskunder en landsdækkende service. Egne værksteder i Københavnsområdet, i Odense og Aarhus gør, at vi kan servicere kunderne hurtigt og effektivt når bilerne skal have service og reparationer.

Modul-System er en af verdens førende producent af indretningsløsninger til servicebiler. Hovedkontoret ligger i Sverige, og vi har 10 datterselskaber i Europa og Asien. Derudover har er vi et verdensomspændende netværk af samarbejdspartnere, og produkterne sælges i 50 lande i hele verden. Modul-System indgår i Lifco-koncernen, som er noteret på den svenske børs.

Hos Hubert Skilte Desig Hos Hubert Skilte Design i Aarhus har vi siden 1983 produceret skilte til både private og erhvervskunder. For os er du som kunde og din tilfredshed det vigtigste. Derfor vægter vi dialog med dig højt og skaber på baggrund af denne spændende, kreative og flotte skilteløsninger i forskellige udformninger. Vi bruger den nødvendige tid der skal til for at fremstille den rigtige skilteløsning og -designs, der udtrykker dit budskab. Tidligere er vi blevet kåret som Danmarks dygtigste skiltefirma, hvilket afspejler sig i vores passion for at udvikle innovative skilteløsninger, din bil eller din virksomhed til at skille sig ud.

Hos Bjarne Nielsen er vi 450 dygtige ansatte, der hver dag arbejder med biler. Det har vi gjort siden 1988, og i dag sælger vi mere end 10.000 biler årligt. Hos os møder du kompetent rådgivning, høj kvalitet og en høj faglighed. Vi er blandt landets største bilforhandlere, og er stærke på varebiler såvel som firmabiler. Vi forhandler Ford og Renault-varebiler.

Hos Volkswagen Højbjerg kan du opleve et af Jyllands mest slagkraftige modelprogrammer til erhvervslivet. Vi leverer det bedste indenfor kassevogne og chassiser, der kan skræddersyes til din branche og dine behov. Desuden tilbyder vi en palette af vans, hvis du ønsker en rummelig og komfortabel Volkswagen og kan nøjes med 2 sæder. Uanset hvilket behov du har, finder vi en model, der passer. Vi ønsker at skabe et tæt samarbejde med erhvervsdrivende i hele vores opland.

DANLAD A/S er i dag en af de ledende virksomheder indenfor opbygning af mobile arbejdspladser i 3,5 tons segmentet. Vi er specialister i opbygning af vare- & lastbiler og leverer i samarbejde med bilimportørerne, gennemtænkte og rentable transportløsninger til erhvervslivet. Det er vores mission altid at levere den bedste opbygning, så den mobile arbejdsplads giver brugeren en sikker, effektiv og behagelig arbejdsdag og vi dermed er med til at holde det danske erhvervsliv i omdrejninger.

Brdr. Plagborg udfører alle former for opbygninger på såvel varebiler som store lastbiler, ligesom vi også opbygger påhængsvogne – store som små!.

Bott virksomhedsgruppen udvikler og producerer bilindretninger, værkstedsindretninger og arbejdspladssystemer på tre europæiske lokaliteter. bott leverer sine produkter til kunder inden for industri og håndværk i hele verden. Bott’s produkter understøtter og optimerer dermed kundernes værditilvækst indenfor produktion, montage og service.

Hos Clayton Power skaber vi innovative mobile strømløsninger, der hjælper vores kunder med at skifte til grønnere energiløsninger. Ved hjælp af teknologisk lederskab og sparring med vores kunder finder vi løsninger, der udfordrer klimaændringerne, opnår forbedret energieffektivitet og reducerer behovet for fossile brændstoffer.

GSGroup udvikler produkter, der gør din virksomhed klar til at møde fremtiden. Vi leverer løsninger, der øger digitalisering og reducerer papirbaseret administration. Alt dette har til formål at give dig en mere lønsom og nemmere arbejdsdag gennem forbedret overblik og indsigt.

da_DKDanish